VELIKA PUKOTINA NA ZIDU: Na društvenim mrežama se pojavio snimak - prve posledice nakon zemljotresa u Kragujevcu (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 11. 2021. u 07:38

OKO 25 minuta posle ponoći Srbiju je pogodio zemljotres snage 4,1 stepena Rihterove skale, a epicentar potresa bio je u blizini Kragujevca, na dubini od 15 km.

ВЕЛИКА ПУКОТИНА НА ЗИДУ: На друштвеним мрежама се појавио снимак - прве последице након земљотреса у Крагујевцу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter/@sexyniccela

U 5.18 jutros se u Kragujevcu osetio još jedan potres jačine 2,0 stepena.

Foto: Printskrin/Republički seizmološki zavod

Stanovnici Kragujevca bili su uznemireni noćašnjim potresom, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se vide i prve posledice zemljotresa koji je pogodio ovaj grad. 

Jedna korisnica Tvitera objavila se video-snimak na kojem se vidi velika pukotina na zidu koja je nastala prilikom potresa. 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima