VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK, 4. OKTOBAR: Letnje temperature uz pojačan vetar, a evo kada nam stiže pogoršanje

Novosti online

04. 10. 2021. u 01:01

U SRBIJI jutro hladno, po kotlinama i rečnim dolinama jugozapadne Srbije kratkotrajna magla.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК, 4. ОКТОБАР: Летње температуре уз појачан ветар, а ево када нам стиже погоршање

Foto: D. Balšić

U toku dana sunčano i toplo. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom. U ostalim krajevima vetar slab promenljivog pravca. Najniža temperatura od 1 na istoku do 14 na jugu Banata, najviša od 24 do 28 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 21 stepen.

 

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu dan topao i sunčan, sa jutarnjom temperaturom oko 11, a najvišom dnevnom do 27 stepeni. Vetar u postepenom pojačanju.

 

Vremenska prognoza za naredne dane

U utorak ujutro hladno, po kotlinama i rečnim dolinama zapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, južnih smerova. Najniža temperatura od 4 do 15 , a najviša od 20 do 26 .

U sredu stiže naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 14, a najviša od 18 do 23 stepena. U četvrtak oblačno i hladno, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, na jugu Banata olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša od 14 do 18 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...