POSLEDNJA NEDELJA AVGUSTA ODLUČUJUĆA: Đerlek - "Tada će Krizni štab odlučiti šta je najbolje"

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 08:59

DRŽAVNI sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je da ne može biti postignut zadovoljavajuć broj vakcinisanih protiv kovid 19 do kraja avgusta.

ПОСЛЕДЊА НЕДЕЉА АВГУСТА ОДЛУЧУЈУЋА: Ђерлек - Тада ће Кризни штаб одлучити шта је најбоље

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako se navodi, tada će biti doneta odluka o načinu održavanja nastave u školama, i da je potrebno do tada povećati obim vakcinacije.

Đerlek je za RTS rekao da će "poslednja nedelja avgusta biti odlučujuća", i da će Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa tada "odlučiti šta je najbolje".

On je o velikom broju zaraženih koji se u Srbiju vraćaju iz zemalja u koje su išli na odmor, rekao da je "veoma loše i rizično ići nevakcinisan na letovanje i mešati se sa građanima evropskih zemalja gde je epidemijska situacija veoma loša".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni