„LJUBI TE DENI“: Dokazi pobijaju nove tvrdnje Danijele Štajnfeld o događajima 7. maja 2012.

Novosti online

25. 06. 2021. u 13:37

DANIJELA je poslala Leki SMS 14. juna, u kom traži preporuku, a koji završava rečima „ljubi te Deni“, dok sada tvrdi da se našla sa njim, ovim povodom, 7. maja uveče, kada ju je i silovao.

„ЉУБИ ТЕ ДЕНИ“: Докази побијају нове тврдње Данијеле Штајнфелд о догађајима 7. маја 2012.

Foto: Printscreen

Danijela je, za novo izdanje „Nedeljnika“, izjavila da se 7. maja 2012. uveče našla sa Branislavom, kako bi joj potpisao već odštampano pismo preporuke:

 

Foto: Printskrin

 


Izjava Danijele Štajnfeld za Nedeljnik, 24. jun 2021.
 

Print skrin, izvor „Nedeljnik“

 


Saznali smo da je pismo preporuke odštampano na memorandumu Jugoslovenskog Dramskog Pozorišta (JDP), tek 40-tak dana kasnije, a Lečić ga je potom i potpisao, sredinom juna iste godine. Osim prikupljenih saznanja, prikazana poruka koju je Danijela Štajnfeld poslala 14. juna 2012. Branislavu Lečiću u 13:23 h, dokazuje da nije imala odštampano pismo 7. maja i da nije mogla da se nađe sa njim te večeri kako bi joj potpisao preporuku, koja je napisana tek 40 dana posle.


Ovu poruku Lečić je, kako nam je rečeno, prosledio odmah tada kolegama u JDP-u, kako bi ih podsetio da odštampaju pismo, a ista je procirkulisala, u užem krugu njegovih kolega, u poslednjem periodu, nakon što ga je koleginica optužila za silovanje. Mi smo do poruke došli pre 10-ak dana i čuvali je za članak koji smo planirali da objavimo nešto kasnije, ali su nas Danijela i „Nedeljnik“ ubrzali.


Tog dana, 14. juna, poslala mu je poruku sa informacijom kako je sastavila pismo preporuke, poslala ga Vladi Dekiću (iz JDP-a) i kako se nada da će ga tokom dana u pozorištu odšampati na memorandumu, pa da će joj ga Lečić potpisati uveče.
Ne navodi se u poruci ni gde ni kad uveče, jer su njih dvoje znali, ali sazanali smo i mi: Te večeri, 14. juna 2012. godine, igrali su zajedno u predstavi „Dnevna Zapovest“ u Beogradskom Dramskom Pozorištu (BDP), na maloj sceni, od 20:30 h, zbog čega u poruci ne piše ni gde ni kad, već samo „večeras“.

BDP repertoar 2012. godine

Foto: Printskrin

 



Lečić se nije video sa Danijelom 7. maja uveče, za šta postoji dokaz!

7. maja 2012. godine uveče, Branislav Lečić je igrao u predstavi „Nije smrt biciklo“, Biljane Srbljanović, u JDP-u, na sceni Ljuba Tadić, s početkom u 20 h.
Nikako nije mogao da se nađe sa Danijelom u BDP-u, dok je istovremeno bio angažovan u JDP-u na predstavi.

JDP repertoar repertoar 2012.

Foto: Printskrin

 





Pomenuti Vlada Dekić, bio je samostalni organizator, pa potom tehnički direktor u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu. Tada je zamoljen, od strane Lečića, da pismo preporuke za Danijelu Štajnfeld, odštampa na memorandumu JDP-a, kako bi ga Lečić potpisao, kao glumac koji je bio zvanično zaposlen u ovom pozorištu.


Posle predstave 7. maja uveče, Lečić je otišao u klub Oh Cinema, gde je ostao do kasno u noć!

Ubrzo nakon završetka predstave, Lečić otišao je u klub Oh Cinema, na koncertni nastup Nine Radulović, gde se zadržao do kasno u noć, družeći se sa vlasnicima kluba. Kada smo videli print skrin objave sa društvene mreže, u kojoj je vidljivo Lečićevo prisustvo ove noći u navedenom klubu, potrudili smo se da saznamo da li je zaista bio tamo i to baš te noći, sa kim i kada. Potvrđeno nam je: Lečić je bio na Nininom nastupu u klubu Oh Cinema, 7. maja uveče, ostao je do kasno u noć, bilo je nekoliko osoba sa njim u društvu, između ostalih i oba vlasnika kluba.


Nove verzije Danijelinih priča: Kolariću Paniću, pletemo se...

Ne možemo da ne primetimo kako kolege iz „Nedeljnika“, bez osvrta i bez ikakvih pitanja sagovornici, jednostavno i lako prenose potpuno nove verzije iste priče, kao da nikada ranije Danijela nije dala sasvim drugačije izjave, koje se kose sa najnovijim... Što nije prvi put. Moguće je da kolege, koje imaju eksluzivna prava na priče iz Amerike i Australije, nisu dovoljno upoznati sa materijom o kojoj pišu, pa zato nisu primetili kontradiktornosti koje nam glumica saopštava od avgusta do danas, iako su posvetili mnogo stranica „silovatelju“, pa čak i nekoliko naslovnih.

Danijela Štajnfeld svojom pričom za novi „Nedeljnik“ pokušala je da demantuje saznanja do kojih su došle „Večernje Novosti“ u istraživanju slučaja Štajnfeld – Lečić, od 6. juna na dalje, ali je zapravo uspela da demantuje samu sebe, kao i da nam pruži još materijala, novim tvrdnjama, za koje imamo argumente da nisu istinite, što ćemo posle svih provera i analiza, podeliti sa svojim čitaocima. U nastavcima.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja