OVAS AKO IMATE DIJABETES: Lek iz prirode - ovaj napitak drži pod kontrolom nivo šećera u krvi

V. N.

08. 10. 2022. u 19:00

OSIM što se ovsene pahuljice preporučuju kao zdrav doručak koji telu obezbeđuje energiju za ostatak dana, obilje složenih ugljenih hidrata i vlakana koje sadrži ovas održava insulin u krvi "na normali", što je posebno važno za dijabetičare.

ОВАС АКО ИМАТЕ ДИЈАБЕТЕС: Лек из природе - овај напитак држи под контролом ниво шећера у крви

Foto: Shutterstock

Osim kaše, nutricionisti savetuju i da se s vremena na vreme popije napitak od ovsa koji jača odbrambene moći organizma.

Za tu namenu kilogram neljuštenog ovsenog zrna dobro isperite, skuvajte u tri litra vode, procedite, tečnost po želji zasladite medom i pijte povremeno po šolju.


BONUS VIDEO - UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)