ZANIMLJIVI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Astma zaštita od teškog kovida?

V. N.

14. 04. 2022. u 22:00

KADA je počela pandemija kovida, oni sa hroničnim plućnim stanjima poput astme bili su zabrinuti zbog toga što je bolest posebno ozbiljna za njih.

ЗАНИМЉИВИ РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА: Астма заштита  од тешког ковида?

Foto Shutterstock

Međutim, čini se da ljudi sa nekim tipovima astme prolaze bolje nego što se očekivalo. Populacione studije u Australiji, Velikoj Britaniji i Evropi, kao i SAD, do sada nisu pronašle dokaze da astma izaziva teške simptome kovida 19. U stvari, upravo je suprotno.

Generalno, manje je verovatno da će se osobe sa alergijskom astmom zaista razboleti nakon što se zaraze SARS-KoV2 virusom. Ali, ovo ne važi za obolele od drugih plućnh bolesti, kao što je emfizem, kod kojih je veća verovatnoća da će imati teške simptome kovida 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora