Nemačko-srpska formula za rak

Ivona Živković

08. 10. 2015. u 18:59

Немачко-српска формула за рак

Dekanat Medicinskog fakulteta u Kragujevcu

Ono što će mnoge iznenaditi je da se i u Srbiji primenjuje jedna uspešna formula protiv kancera koja je do sada pokazala veoma dobre rezultate u kliničkoj primeni

NEMOĆAN da se suprotstavi Federalnoj agenciji za hranu i lekove (FDA), Šeridan je formulu leka "entelev" dao drugim saradnicima i to besplatno i oni su nastavili sa pokušajima da ga nametnu kao lek za rak, menjujući mu ime i namenu, ne bi li ga nekako registrovali i omogućili primenu u lečenju kancera. Tako je formula "entelev" završila u dva različita proizvoda sa dva različita imena kod dve kompanije sa nazivima: Protocell i Cantron. Danas se ova formula naziva jednim imenom Cancell i prodaje se kao hranljivi vitaminsko-mineralni dodatak. U stvari, to je ista formula koju je smislio Šeridan.

FDA i dalje pokušava da alternativne lekove za rak suzbije nametanjem svih mogućih administrativnih začkoljica, pa i zabranom proizvođačima da svoje proizvode reklamiraju kao lek za rak. Zato se većina ovih alternativnih formula prodaje kao "dodatak ishrani", a popularni medicinski magazini pod finansijskom kapom farmakobiznisa donose sve više tekstova o tome da prekomerno uzimanje vitamina kao raznih dodataka u ishrani može biti opasno. Cilj je zapravo da se suzbije prodaja ovakvih formula koja, između ostalog, mogu da leče i rak.Cancell tako sadrži hranljivu formulu sa vitaminima, mineralima i adekvatno pomešanim organskim jedinjenjima (čitava formula je tajna). Od minerala tu su tragovi B vitamina, inositol, bakar, natrijum, kalijum, prilagođena mešavina katehola (iz pirokatehola) i sledeći sastojci: hidroksikvinoni, tetrahidroksikvinoni, rodizonska kiselina, krokonična kiselina, trikvinol, leukonična kiselina... Sastojci u Cancellu omogućavaju svojim bioelektričnim svojstvima dejstvo na kanceroznu ćeliju i to antioksidantnim delovanjem. Sastojci u Cancellu proizvode veoma osetljive hemijske i električne reakcije, pa i najmanje odstupanje od protokola može ga učiniti beskorisnim, kažu zagovornici ove formule.

Šeridanova formula ima komponente koje u kombinaciji deluju sinergijski i to tako što smanjuju energetski napon (ATP) u svim ćelijama organizma. U slučaju maligne ćelije koja već ima izuzetno nizak napon, Šeridanove supstance ga još više smanjuju što ćeliju dovodi do potpune malaksalosti i konačno njenog rasturanja. Delovi ovako mrtve ćelije su nazvani "lusing" (lizing). Na zdrave ćelije ovo smanjenje napona ne deluje fatalno.

Tretman Cancellom se preporučuje u lečenju tumora mozga, jer on prolazi kroz krvno-moždanu barijeru. I uz ovaj lek se terapijskim protokolom tačno određuje šta se ne sme jesti u vreme terapije kako se ne bi stvorilo neželjeno hemijsko sjedinjavanje koje bi moglo biti fatalno. Takođe, uz ovu terapiju se ne preporučuje nijedna druga terapija. Zbog rasipanja ostataka mrtvih kanceroznih ćelija "lizinga" ova terapija nije pogodna za obolele od raka pluća, jer oni mogu da izazovu zakrečenje bronhija. Rak pluća se tretira drugim terapijama.

MINERALI KAO POKRETAČI FORMULA "korbazola" deluje tako što elektrone u organizmu transportuju minerali kojima obiluje ova formula, a jedna vrsta amazonskih algi (proteini algi imaju izuzetnu simbiotičku sposobnost) će aktivirati takozvane T-ćelije ubice. Amazonski polen i propolis su mamac sa kojim će u kanceroznu ćeliju ući i citotoksični molekuli iz drugih biljaka i koji će je navesti na apoptozu. Zeolit će pokupiti toksine koje su možda zaprečili dotok kiseonika u kanceroznu ćeliju i poremetili bioelektrično polje i sve ovo će sinergijski povući u kanceroznu ćeliju molekule kiseonika.

Prisustvo žive u telu ometa dejstvo Cancella, a upravo mnogi oboleli od raka imaju visok nivo žive u organizmu. Ovo može biti uzrokovano zubnim amalgamom, polucijom nekim toksinima, jedenjem previše ribe i drugim razlozima. U tom slučaju pacijenti na tretmanu Cancellom treba da uzimaju pet grama hlorele (vrsta algi) dnevno kako bi se molekuli žive pomoću molekula iz algi "ukleštili". Ove alge u stvari čiste krv i čitav organizam od toksina i ova terapija uklanjanja toksičnih metala (chelation therapy) je veoma popularna danas kod lekara koji praktikuju alternativna lečenja.

U svakom slučaju i ovo je terapija koju mora da prati lekar koji poznaje način delovanja Cancella.

Mnoge će iznenaditi da se i u Srbiji već više od decenije primenjuje jedna uspešna formula protiv kancera (čak i kada nastanu teške metastaze) koja je do sada pokazala veoma dobre rezultate u kliničkoj primeni. Laboratorijska ispitivanja ove formule obavljena su pre nekoliko godina na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i veoma su iznenadila istraživače.

Radi se prvenstveno o formulama "korbazol" i "nakvonit". Glavna formula je zapravo "korbazol", dok se u terapiji koju sprovodi privatna beogradska bolnica, "Nova vita", koriste i druge formule kao "amazonski megamin", "imunark", "gonebazol" itd. Ove hranljive formule su godinama razvijali i modelirali u Nemačkoj i to je radila grupa genetičara i biohemičara čija je istraživanja, verovatno, pokrivala kompanija "Bayer" (pošto su neki radili za nju). Da li je moćni nemački koncern odustao od daljeg rada na ovom preparatu zbog neisplativosti ili nečeg drugog, nije poznato. U svakom slučaju, kao i sve velike farmaceutske kompanije i oni i dalje "rade" na istraživanjima vezanim za kancer i profitiraju na raznim hemikalijama koje se koriste u alopatskoj hemoterapiji.

Ali, ono što nije nastavio da radi "Bayer" nastavili su neki njegovi bivši istraživači. "Korbazol" izveden iz nadimka izvesnog dr Korba (penzionisanog "Bayerovog" istraživača). Sticajem okolnosti i nekih ličnih veza ova formula je našla put do Srbije, gde su u beogradskom "Biofarmu" počeli da je prave kao "hranljivu formulu za jačanje imuniteta". Naravno, lek protiv kancera i dalje zvanično - NE POSTOJI. Ali, pošto smo videli da je kancer upravo poremećaj metabolizma takvu metaboličku terapiju obavlja i ova formula.

Preparat "korbazol" je konzerviran u bazi od propolisa, polena i meda (rak uvek traži šećer) i koja u sebi sadrži i jednu vrstu alge (rekli smo već zašto su neki živi proteini važni u borbi protiv kancera), mešavinu raznih zrnevlja trava i nekih plodova iz doline Amazona, izuzetno bogatih mineralima i koji u sebi najverovatnije sadrže neke supstance koje deluju sinergijski i ubitačno na kancerozne ćelije. I zrnevlje u kome se nalazi dobro zaštićeni genetski materijal već smo objasnili zašto je važno. Zdrave ćelije u ovoj terapiji ne trpe nikakve posledice. Tu se nalazi i srpski mineral zeolit (najkvalitetniji na svetu), a koji ima izvanredno svojstvo apsorpcije toksina. Kompletna formula je poslovna tajna, a oko čitavog tretmana stvorena je misterija jer naši ugledni onkolozi i ostali veliki stručnjaci nisu uspeli da odgonetnu princip na kome ova formula dejstvuje. Ipak, mnoge poznate ličnosti u Srbiji, među njima i mnogi lekari i medijske ličnosti koji su i sami postali žrtve kancera ili su u pitanju članovi njihovih porodica, nisu se libili da lečenje ipak sprovedu sa ovim alternativnim tretmanom. I naravno, uz veliko profesionalno ćutanje o tome. Kada se ovakvom tretmanu podvrgavaju i lekari koji istovremeno praktikuju u svojim bolnicama hemoterapiju, onda možemo govoriti samo o teškom licemerju i potpunom nedostatku i etike i morala. Ali, nažalost, tako je. Inače, ode lekarska licenca i dobro plaćen posao lekara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije