SPEKTAKULARNI OKRŠAJ U PODGORICI: Kolima pokušao teško ubistvo više osoba

M. S.

16. 05. 2021. u 13:08

POLICIJA je u subotu veče uhapsila u centru Podgorice M.S. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično jelo teško ubistvo u pokušaju više osoba kada je N.R. teško povređen.

СПЕКТАКУЛАРНИ ОКРШАЈ У ПОДГОРИЦИ: Колима покушао тешко убиство више особа

Foto: S. Đ.

Policija traga za L.B. (20)  zbog sumnje da je oštrim predmetom naneo teške telesne povrede S.S. (22). 

Kako saopštava policija, S.S. nalazio u društvu sa M.V, N.R. i M.R. u Ulici 13 jula u Podgorici kada su se L.B. i M.S. zaustavili vozilom marke „BMW“ u njihovoj neposrednoj blizini.  Nakon kraćeg verbalnog konflikta L.B. je, kako se sumnja, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede S.S. u predelu vrata, nakon čega se dao u bekstvo. 

- M.S. je potom seo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu N.R, M.V. i M.R. u nameri da ih pregazi u čemu nije uspeo u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih. On je tada vozilom ostvario kontakt sa N.R. koji je tada zadobio teške telesne povrede. M.S. se nakon toga velikom brzinom dao u bekstvo i nedaleko od mesta događaja ostvario kontakt sa drugim vozilom gde je i lišen slobode od strane službenika Centra bezbednosti Podgorica. Podgorička policija intenzivno radi na lociranju i lišenju slobode L.B. - saopštila je u nedelju Uprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!