POLOMLJENA STAKLA, IZBUŠENE GUME: Novi incident kod Andrijevice, demoliran automobil aktivisti NSD

M. S.

15. 05. 2021. u 15:49

POSLE paljenja autobila Čedu Jeliću, jednom od predvodnik litija u Andrijevici, do čega je došlo u petak veče u selu Slatina, u subotu zorom novi incident na području Andrijevice.

ПОЛОМЉЕНА СТАКЛА, ИЗБУШЕНЕ ГУМЕ: Нови инцидент код Андријевице, демолиран аутомобил активисти НСД

Foto M. Sekulović

U selu Gračanica demoliran je"golf", u vlasništvu Željka Perovića, čiji je otac Perica aktiviste Nove srpske demokratije.

Na automobilu su, izbušene gume i polomljena stakla, a na kolima je uz skaradne reči ispisana poruka: „Perica, ovo je Montenegro".

- Naravno da ovo ima veze sa mojim političkim angažmanom i nacionalnim opredeljenjem. Očigledno, poruka je bila upućena meni kao nekome ko je u minulom periodu, učestvujući u litijama, branio Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, o čemu svedoče i reči ispisane na vozilu. Siguran sam da su ovo uradili oni koji su s negodovanjem posmatrali dok smo pre par dana u seoskom domu obeležavali praznik Svetog Vasilija Ostroškog - kaže Perica Perović.

Uprava policije se nije oglašavala posle ova dva teška incidenta, koji su usledili posle još jednog ataka bezumnika na SPC i episkopa Joanikija, kojima su medijski prostor perfidno omogućile neke državne institucije...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a