DILOVAO KOKAIN, PRETIO POLICIJI: Policija u Bijelom Polju uhapsila muškarca (57)

M. S.

13. 05. 2021. u 17:23

JEDINICA za borbu protiv droga Centra bezbednosti Bijelo Polje uhapsila je dugrađanina R. R. (57), zbog sumnje da se bavi prodajom kokaina. On se sumnjiči za tri krivična dela a sudija za istragu mu je odredio zadržvanje do 30 dana.

ДИЛОВАО КОКАИН, ПРЕТИО ПОЛИЦИЈИ: Полиција у Бијелом Пољу ухапсила мушкарца (57)

Foto: Uprava policije CG

- Operativnim radom kriminalistička policija je došla do saznanja da R.R. (57) iz Bijelog Polja u svojoj porodičnoj kući vršu prodaju droge.Postupajući po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres strana i drugih prostorija koje koristi R.R. u mestu Resnik. Prilikom ptretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 90 grama kokaina, 250 grama smeše koja se koristi za mešanje sa kokianom radi dobijanju na količini, 110 komada tableta ksalol i rivotril, dve lovačke puške, revolver, municiju i novac u iznosu od 7.630 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.Tokom vršenja pretresa R.R. je pokušao fizički da napadne policijske službenike i uputio ozbiljne pretnje, kažu iz Uprave policije Crne Gore.

Foto: Uprava policije CG

O ovom događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se R.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju je R.R. odredio protiv u trajanju do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati