TAKTIKA CRNE GORE - HUMOROM PROTIV MAFIJE: Dritan se pravda zbog puštanja Kašćelana i "kavčana", Medojević kritikuje Vladu

M. S.

23. 04. 2021. u 16:07

ODLUKA podgoričkog Višeg suda da ne odredi pritvor Slobodanu Kašćelanu i ostale uhapšene članove kavačkog kriminalnog klana, pokazuje koliko ima smisla rad nove vlasti na izmenama zakona, kazao je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, posle javne debate o Nacrtu izmena zakona o državnom tužilaštvu.

ТАКТИКА ЦРНЕ ГОРЕ - ХУМОРОМ ПРОТИВ МАФИЈЕ: Дритан се правда због пуштања Кашћелана и кавчана, Медојевић критикује Владу

Foto: Arhiva "Novosti"

- Ovaj postupak sudstva ne umanjuje uspeh policije. Žao mi je što je Crna Gora u situaciji u kojoj jeste, moraćemo da se borimo izgleda. Neka svako snosi odgovornost za sve što se bude dešavalo u narednom periodu vezano za organizovani kriminal u Crnoj Gori, kazao je Abazović, dok je predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević kazao da mu je mnogo teško da prati borbu ove Vlade protiv mafije, jer svi imaju iste dresove...

- Cirkuska predstava. Humorom protiv mafije. Sad sam shvatio taktiku Vlade u borbi protiv mafije. Zasmejavaju ih i nadaju se da će mafija dobiti grčeve u stomaku od smeha. Očekuje se da sledeća akcija Vlade protiv mafije bude golicanje po tabanima - kazao je  Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)