NISMO GLASALI ZA KRIVOKAPIĆA DA "ODRUBI GLAVU" LEPOSAVIĆU: Pljevljaci jasno poručuju - povuci sramnu odluku (FOTO)

M. D.

05. 04. 2021. u 23:28

- MI IZ Pljevalja poručujemo da ćemo do kraja biti uz ministra Leposavića i ako treba pokrenućemo nove litije ali nećemo dozvoliti smenu Leposavića - kazao je Bojan Strunjaš.

НИСМО ГЛАСАЛИ ЗА КРИВОКАПИЋА ДА ОДРУБИ ГЛАВУ ЛЕПОСАВИЋУ: Пљевљаци јасно поручују - повуци срамну одлуку (ФОТО)

Foto: M. Drobnjak

PLjEVLjCI su se večeras okupili u centru grada kako bi dali podršku ministru pravde  Vladimiru Leposaviću.

- Odlukom Premijera njegova glava je „poniđena na tacni“ Milu Đukanoviću. Tražimo od našeg Premijera da povuče ovu sramnu odluku. Mi nismo glasali Zdravka Krivokapića da bi on danas "odrubio" glavu ministra Leposavića. Tražimo da povuče ovu odluku dok još ima vremena. Ne prozivaju naši neprijatelji Vladimira Leposavića zato što je dao neku neopreznu izjavu. Njegova svaka reč je odmerena on sve govori onako kako treba, po istini i pravdi i simbol je pravde i slobode u Crnoj Gori. Njega napadaju zato što je Srbin i zato što im smetaju Srbi u Vladi Crne Gore. Napadaju danas njega, sutra će Vesnu Bratić i tako redom. To nećemo dozvoliti i protiv toga ćemo se boriti - kazao je Bojan Strunjaš.

On je naglasio da ne žele da se svađaju sa bilo kim ali došli su da kažu da mora biti prekinuta ta praksa da su Srbi u Crnoj Gori narod drugoga reda.

Foto: M. Drobnjak

- Od Drugog svetskog rata uzimaju nam sva prava, lišavaju nas prava koja sleduju svakog čoveka na kugli zemaljskoj. U ovoj državi vladaju kriminalci, vladaju ratni profiteri i bilo je za očekivati da će prvi udar biti izvršen na ministra pravde, koji treba da demontira kriminalnu hobotnicu koja je svih ovih godina vladala Crnom Gorom - kazao je Strunjaš.

On je pozvao premijera Zdravka Krivokapića da otkriju počinioce kamenovanja Islamske zajednice u Pljevljima, da otkriju batinaše koji su batinali narod po ulici da pohapse  kriminalce a ne da se obračunavaju sa ministriom pravde.

- Mi iz Pljevalja poručujemo da ćemo do kraja biti uz ministra Leposavića i ako treba pokrenućemo nove litije ali nećemo dozvoliti smenu Leposavića - kazao je Bojan Strunjaš.

- Iz Odbora za odbranu svetinja poručujemo  Krivokapiću: upamet se Premijeru nije ti kasno da povučeš odluku ako je ne možeš povući povuci se ti lično - kazao je Milinko Gazdić iz Odbora za odbranu svetinja.

On je pozvao okupljeni narod da ako premijer Krivokapić do sjutra ne povuče odluku da se ponovpo sjutra u isto vreme na istom mestu okupe još u većem broju.

- Pljevlja su uz tebe Vladimire - poručio je Gazdić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista