LABORANT PRODAVAO KOKAIN: Policijska akcija u Beranama

M. S.

22. 03. 2021. u 15:46

ZBOG postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično falsifikovanje, u Beranama je uhapšen B.L. (33), medicinski tehničar iz Berana, a policija je nadležnom tužiocu podnela protiv njega podnela krivičnu prijavu i zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

ЛАБОРАНТ ПРОДАВАО КОКАИН: Полицијска акција у Беранама

Foto: B. Dabić

Istovremeno, uhapšen je Beranac Đ.O. zbog upravljanja neregistrovanim vozilom pod djestvom psihoaktivnih supstanci.

- Kriminalistička policija Centra bezbednosti Berane i Centra bezbednosti Bijelo Polje je preduzimajući aktivnosti u cilju sprečavajnja tzv. ulične prodaje narkotika, vršili opservaciju zgrade Opšte bolnice u Beranama i parking prostora ispred nje. B.L. (33) iz Berana, zaposlen kao tehničar u labaratoriji u navedenoj bolnici, je u radnoj uniformi izašao na parking i prišao jednom vozilu. Policijskih službenici su prišli vozilu i licima, te pregledom B.L. pronašli tri zamotuljka sa sadržajem kokaina i novac u iznosu od 40 evra, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. Pregledom vozila u kojem se nalazio Đ.O. policija je pronašla pola grama kokaina za koji se sumnja da ga je kupio od B.L, saopšteno je iz Upraave policije Crne Gore, čiji su pripadnici pregledom vozila koje koristi B.L. u njemu pronašli još tri pvc pakovanja sa sadržajem marihuane i novčanica od 50 evra za koju postoji sumnja da je falsifikat.

- Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju pripadnici beranske i bjelopoljske policije su izvršili pretres kuće koju koriste B.L. i N.L. kada je pronađena municija u ilegalnom posedu. B.L. je lišen slobode - saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024