FIZIČKI OBRAČUN Kulminacija sukoba u izbornom štabu Dake Davidovića?

Novosti online

12. 03. 2021. u 20:57

VEČERAS je navodno došlo do fizičkog obračuna između Zdravka Kosanovića i Bobana Buturovića, glavnog operativca Dake Davidovića za, kako se tvrdi, prljave poslove.

ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН Кулминација сукоба у изборном штабу Даке Давидовића?

Foto: Printskrin

Inače, Boban Buturović je navodno dugogodišnji saradnik Đukanovićeve tajne službe i svoje poverenje u vrhu DPS-a stekao je još prilikom denuciranja i potkazivanja nekadašnjih pripadnika 7. Bataljona Vojske Jugoslavije, pa sve do današnjih dana, kada predstavljajući se kao Srbin i patriota, zapravo vodi dvostruki život i aktivno radi za DPS.

Upravo danas taj čovek se kao desna ruka Davidovića se navodno sukobio sa Dakinom senkom Zdravkom Kosanovićem, te deluje da se sve ruši u Narodnom pokretu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju