ISTORIČAR PREDRAG MARKOVIĆ: Milo Đukanović umešan u funkcionisanje “škaljaraca” i “kavčana”

Novosti online

12. 03. 2021. u 13:55

PROFESOR na Filozofskom fakultetu Predrag Marković naveo je u emisiji “Novo jutro” na Pinku da je Milo Đukanović umiješan u funkcionisanje Kavačkog i Škaljarskog klana.

ИСТОРИЧАР ПРЕДРАГ МАРКОВИЋ: Мило Ђукановић умешан у функционисање “шкаљараца” и “кавчана”

Foto Novosti

Marković je istakao da je Crna Gora toliko mala da je nemoguće da Milo Đukanović nije upoznat sa kriminalnim radom dva najokorelija klana u regionu.

– Magarci iz dva kotorska sela. Stvarno verujete da Milo Đukanović nema ništa tu? Kolika je to zemlja? Ovo je za Srbiju od vitalne važnosti – izjavio je Predrag Marković u “Novom jutru”.

Crnu Goru čekaju krucijalni lokalni izbori u Nikšiću, vrlo važni za dalje istjerivanje režima DPS-a iz svih pora vlasti. Demokratski front je glavni konkurent:

– Na parlamentarnim izborima su pobijedili oni koji su pobijedli je vodila vjera, ljudska prava i sloboda. Ljudi iz Demokratskog fronta su hapšeni, proganjani,… Ova druga strana radi kao džuboks, za novac. Viđeli smo tokom božićnih proslava, tj protesta. Izdvojili su sredstva sa skupu seriju u kojoj Srbi pale, kolju, ubijaju…Ideali su ipak jači od novca.Milo ima privatnu državu, sav novac je kod njega. Priželjkujem kada će iz Crne Gore ponovo dolaziti pjesnici, slikari, a ne karteli – odgovorio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista