Mitropolitovo zdravstveno stanje nepromenjeno u odnosu na danas

V.K.

29. 10. 2020. u 23:10

MITROPOLIT Amfilohije je u teškom stanju i priključen je na respirator - potvrđeno je za "Novosti" iz Mitropolije crnogorsko-primorske, povodom dezinformacije koja je potekla iz Podgorice da se episkop crnogorko-primorski upokojio u 82. godini života.

Митрополитово здравствено стање непромењено у односу на данас

Foto D. Milovanović

"Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj stanje nepromijenjeno.

Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji se od samog početka bolesti Visokopreosvećenog Mitropolita Amfilohija  brine o njegovom oporavku", piše u saopštenju Mitropolije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni