DRITAN SE OGLASIO - NEĆE SA MILOM! Dajem reč da nećemo podleći pritiscima, za kadrove DPS-a biće mesta i pred sudom

Novosti online

01. 09. 2020. u 12:55

NAKON nagađanja da li će predsednik Građanskog pokreta URA i šef koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović ostati dosledan i stupiti u veliku koaliciju sa drugim opozicionim strankama, oglasio se sam Abazović i rekao šta će biti njegov sledeći korak.

ДРИТАН СЕ ОГЛАСИО - НЕЋЕ СА МИЛОМ! Дајем реч да нећемо подлећи притисцима, за кадрове ДПС-а биће места и пред судом

Foto: Printscreen

- Ja dajem reč da koalicija Crno na bijelo neće podleći ni pod jednim pritiskom i da će se voditi samo nacionalnim interesima Crne Gore, a najveći interes je da završimo tranziciju i da formiramo ekspertsku vladu - piše na tviter nalogu pokreta URA.

- Za kadrove DPS-a neće biti mesta u ekspertskoj vladi, ali u administraciji svakako da. Moramo da koristimo sve ljudske kapacitete naše države. A za neke od kadrova DPS-a će biti mesta i pred pravosudnim organima naše zemlje - saopšteno je iz pokreta URA.

Na izborima koji su održani u nedelju Građanski pokret „Crno na bijelo" podržalo je 5,53 odsto birača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)