KUSOVAC DOŠAO NA POSAO: Deset dana u karantinu, pa u fotelju predsednika opštine

B. Dabić

17. 07. 2020. u 08:11

NAKON desetak dana provedenih u karantinu u Igalu predsednik opštine Tivat Siniša Kusovac došao je na posao.

КУСОВАЦ ДОШАО НА ПОСАО: Десет дана у карантину, па у фотељу председника општине

Foto: Arhiva VN

Kusovac je iz karantina izašao 15. jula, a dan kasnije je došao na posao.  


Podsetimo, Kusovca je policija 4. jula uveče privela, i sprovela u karantin. Po nalogu državnog tužioca, policija je podnela protiv njega krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim prospisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Da li će zbog kršenja zakona podneti ostavku, Kusovac za sada ćuti.
Kusovac je prekršio meru obavezne kućne samoizolacije .

Tivatskoj policiji je prijavljeno  da je Kusovac primećen u naselju Žukovica, čime je, kako navode u Upravi policije, prekršio samoizolaciju koja mu je određena rešenjem Zdravstveno-sanitarne inspekcije.

Iste večeri, policija ga je sprovela u karantin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)