Uprava policije: Policajac Janković iz LIČNIH RAZLOGA podneo zahtev za prestanak radnog odnosa

Novosti Online / B. Dabić

20. 06. 2020. u 08:45

Uprava policije tvrdi da je policajac Boris Janković iz ličnih razloga podneo zahtev za sporazumni prestanak radnog odnosa

Управа полиције: Полицајац Јанковић из ЛИЧНИХ РАЗЛОГА поднео захтев за престанак радног односа

Foto: Facebook

BAR/ PODGORICA - Policajac Boris Janković je iz ličnih razloga podneo zahtev za sporazumni prestanak radnog odnosa u Upravi policije. Ovo je saopšteno iz Uprave policije nakon što se u medijima pojavila informacija da je „policajac Boris Janković iz Podgorice vratio policijsku uniformu nakon dešavanja u Budvi pre nekoliko dana”.


- Radi objektivnog informisanja javnosti, a u cilju sprečavanja širenja spekulacija i poluistina u pojedinim medijima, obaveštavamo: Boris Janković je iz ličnih razloga podno zahtev za sporazumni prestanak radnog odnosa u Upravi policije, gde je bio zaposlen na određeno vreme, a razloge ovog zahteva nije saopštavao. Uprava policije je sačinila nacrt sporazuma o prestanku radnog odnosa koji će mu biti dostavljen na uvid i potpisivanje - saopšteno je iz Uprave policije.

Janković je u CB Bar radio kao pripadnik Interventne jedinice.

On je, sa ostalima iz svoje jedinice, bio angažovan prvog dana ispred zgrade opštine Budva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)