POLICIJA PRETRESA "NIČIJU KUĆU": Specijalci u objektu za kojeg je Knežević tvrdio da pripada Đukanoviću

Novosti online

12. 06. 2024. u 17:46

PRIPADNICI Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda pretresaju tzv. "Ničiju kuću" u elitnom podgoričkom naselju Gorica.

ПОЛИЦИЈА ПРЕТРЕСА НИЧИЈУ КУЋУ: Специјалци у објекту за којег је Кнежевић тврдио да припада Ђукановићу

DPS

To je Vijestima potvrdio pravni zastupnik vlasnika te nekretnine, Vlada Ivanovića, advokat Zoran Piperović.

- Policija pretresa objekat koji je u vlasništvu Vlada Ivanovića. Sudija Goran Šćepanović je izdao naredbu za pretres, nisam je video, videću za sat i saznati koja krivična dela su u pitanju. Pretresu prisustvuje mlađi kolega Marko Milošev - kazao je on.

Piperović je istakao da taj objekat nije završen, niti useljen, da misli da u njemu sem instalacija nema ništa, te da ne zna što pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja tamo mogu tražiti.

- Kuća nije završena i zbog toga nije ni uknjižena. Nije ni useljena. U njoj nema nameštaja, samo instalacije. Obezbeđuju je noćni čuvari. Kada se zavši biće uknjižena. Mislim da je Ivanović tu kuću radio za tržište - rekao je on.

Reporter Vijesti na licu mesta zatekao je zatvorenu kapiju, zbog čega je onemogućen prilaz ulici i parkingu na toj opštinskoj zemlji.

Oko deset policajaca pretresa garažu objekta.

Ta kuća dospela je u žižu javnosti nakon što je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević 2019. godine izjavio da se gradi za tadašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ali da se samo vodi na njegovog prijatelja Ivanovića.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!