TRAŽE PRITVOR ZA DOMARA: Još nema odluke suda u Bijelom Polju, za zadržavanje Rožajca osumnjičenog za pedofiliju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 05. 2023. u 17:27

SUDIJA za istrage Višeg suda u Bijelom Polju još nije doneo odluku o predlogu tužioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju da se odredi pritvor do 30 dana N.M. (47) - domaru jedne škole u Rožajama.

ТРАЖЕ ПРИТВОР ЗА ДОМАРА: Још нема одлуке суда у Бијелом Пољу, за задржавање Рожајца осумњиченог за педофилију

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Naime, sumnja se da je  N.M. (47) izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju. On je uhapšen u nedelju, posle prijave da je maloletnu osobu seksualno zlostavljao domar, u školi koju to dete pohađa.  

- Pripadnici policije su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije sprečili pokušaj bekstva osumnjičenog N.M. (47), pronašli ga i doveli u službene prostorije - saopštila je Uprava policije Crne Gore. - Sumnja se da je N.M. juna i septembra prošle, kao i 19. maja 2023. godine, u školi u kojoj radi seksualno zlostavljao dete, inače učenika škole. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu N.M. lišen slobode.

Njemu je posle saslušanja zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju određeno zadržavanje do 72 sata.    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a