HAOS NA CRNOGORSKOJ TELEVIZIJI U PROGRAMU UŽIVO: Vikao da Đukanović mora da pobedi, vređao voditeljku, pa otišao iz studija (VIDEO)

Novosti online

29. 03. 2023. u 08:07

POLITIČKI analitičar Ranko Đonović izvređao je sinoć u emisiji Klub A na A plus TV voditeljku i autorku Meli Ramusović rekavši joj da je neprijatelj Crne Gore kao i drugi gost Predrag Kalezić i nakon toga je napustio studio!

ХАОС НА ЦРНОГОРСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Викао да Ђукановић мора да победи, вређао водитељку, па отишао из студија (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/A plus TV

Đonović je rekao da Milo Đukanović mora da pobedi na izborima, na šta mu je Kalezić poručio da se to kosi sa Đonovićevim liberalnim stanovištem.

- Nemoj mi ništa zevati, pusti me da završim - rekao je Đonović u živom programu Meli Ramusović koja ga je zamolila da pristojno komunicira, nakon čega je ovaj nastavio: - Nemojte da krećete da me prekidate.

- Znaš što, Meli, nemam nikakvu želju da ti odgovaram. Ovaj mikrofon mi sklonite i ja napuštam emisiju… Krajnje nekorektno… ja sam to predosetio. Pitao sam te ko je Predrag Kalezić, ja sam mislio da je onaj Danilo Kalezić. Rekla si da je čovek fin i da se može razgovarati. Vrlo ste pristrasni i nekorektni, napuštam emisiju. Vi ste protivnik Crne Gore, i vi i vi -rekao je Đonović.

Đonović je u emisiji predsedničkog kandidata Evrope sad više puta nazvao "mali", a njegove partijske kolege "padobranci".

BONUS VIDEO: POSLAĆU MILA U POLITIČKU PENZIJU - Jakov Milatović u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili