SAŠA STAJIĆ JE BIO PRVA ŽRTVA NATO BOMBI: U Danilovgradu ne zaboravljaju vojnika iz Beograda, stradalog na odsluženju vojnog roka

V.K.

24. 03. 2023. u 18:10

POTPREDSEDNICA Opštine Danilovgrad Marija Radonjić danas je u ime Demokratske narodne partije primila oca i članove porodice prve žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori, vojnika Saše Stajića iz Beograda.

САША СТАЈИЋ ЈЕ БИО ПРВА ЖРТВА НАТО БОМБИ: У Даниловграду не заборављају војника из Београда, страдалог на одслужењу војног рока

Foto: Arhiva Nvoosti/privatna arhiva

Stajić je tokom zločinačke agresije NATO pakta na SR Jugoslaviju stradao na redovnom odsluženju vojnog roka, kada je bomba pala na hangar kasarne „Milovan Šaranović“ u Danilovgadu.

- Tokom susreta sa porodicom Stajić, još jednom je iskazana snažna želja i imperativ da se ne sme zaboraviti žrtva sina jedinca Dušana i Milene Stajić, mladog Saše, čijom je pogibijom, u 21. godini života, unesrećena porodica ostala bez svog potomstva - saopšteno je iz DNP-a.

Porodica Stajić svakog 24. marta dolazi u Danilovgrad da položi vence i zapali sveću na mestu gde je poginuo Saša, kao i na spomenik žrtvama ratova devedesetih u Danilovgradu.

- Saša Stajić sahranjen je na Centralnom groblju u Beogradu, ali njegova blagorodna senka ostaje zauvek u Danilovgradu, gradu u kojem je položio svoj mladi život - dodali su iz DNP-a.

BONUS VIDEO - DAN KAD SU POČELE DA PADAJU BOMBE: Širom Srbije i Crne Gore obeležene 24 godine od NATO agresije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna