OGLASIO SE ĐUKANOVIĆ: Pobedu sam već najavio, očekujem je

V. KADIĆ

19. 03. 2023. u 22:49

PREDSEDNIČKI kandidat Demokratske aprtije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da je ovo bio još jedan transparentni demokratski proces i da su izbori protekli u mirnoj atmosferi.

ОГЛАСИО СЕ ЂУКАНОВИЋ: Победу сам већ најавио, очекујем је

Milo Đukanović, Foto AP

- Želimo da potvrdimo da je Crna Gora svakim danom sve bliža svom strateškom cilju i da se približava onome što je finalni cilj politike- kvalitet života u Crnoj Gori na osnovu kvaliteta građana Evropske unije - rekao je Đukanović.

Istakao je da su u prvom krugu ostvarili tačno što su planirali, iznad 120.000 glasova.

- To smatram vrednim rezultatom koji me ispunjava zadovoljstvom - kazao je Đukanović.

On je rekao da su rezultati ovih izbora potvrdili da Crna Gora treba parlamentarne izbore. Zahvalio je svim građanima koji su ga podržali i čestitao protivkandidatima,a da je na njemu da prednost sačuva i unapridi u narednih 14 dana. Istakao je da očekuje pobedu, te da je svaki kandidat koji dođe "slabiji od njega".

- Nema protivkandidata kojeg sam očekivao ili priželjkivao, koji god da dođe slabiji je od mene. Spreman sam da pobedim ko god da je protivkandidat - naglasio je on.

Na pitanje da li je Milatović "najnezgodniji kandidat" u drugom krugu, Đukanović je rekao da nema zgodnog ili manje zgodnog kandidata.

- Ja ko god da je protivkandidat, moja strategija je identična. Ubeđen da su argumenti na mojoj strani i da mogu da pobedim i ovog kandidata - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)