POSLE SVAĐE SEVNUO NOŽ: Hapšenje u Nikšiću zbog pokušaja ubistva

Марија Стевановић
Marija Stevanović

19. 03. 2023. u 15:56

POLICIJA je u Nikšiću uhapsila jutros A.B. (22) iz ovog grada, koji je osumnjičen da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

ПОСЛЕ СВАЂЕ СЕВНУО НОЖ: Хапшење у Никшићу због покушаја убиства

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Naime, policija je dva sata nakon ponoći obaveštena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više lica. Na lice mesta je izašla interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa vidnim povredama u predelu stomaka.

On je odmah prevezen u medicinski centar na ukazivanje lekarske pomoći, gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu ubodne rane u predelu stomaka, saopštila je Uprava policije, čiji su pripadnici od više lica prikupila obaveštenja o okolnostima pod kojima je došlo do povređivanja mladića. 

Policija je potom uhapsila A.B., za koga se sumnja se da je nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom naneo ubodnu ranu u predelu stomaka sugrađaninu F.Z.

A.B. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, kažu iz policije.

BONUS VIDEO: SNIMAK OSUMNjIČENIH ZA UBISTVO ESKOBARA - Kamere ih snimile kako beže sa mesta zločina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije