KO JE SPAKOVAO 500KG KOKAINA U BANDIĆIMA: Bezbednosne službe ćute; Medojević - Narko mafija utiče na sprečavanje formiranja Vlade

Novosti onlajn

09. 03. 2023. u 16:13

PREDSEDNIK Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da narko i duvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranja Vlade sa DF-om.

КО ЈЕ СПАКОВАО 500КГ КОКАИНА У БАНДИЋИМА: Безбедносне службе ћуте; Медојевић - Нарко мафија утиче на спречавање формирања Владе

Foto: A. Rovčanin

- Bezbednosne službe u CG bi morale da znaju ko je spakovao 500 kg kokaina u Bandićima, ako nisu oni. Narko i duvanska mafija je bila aktivno uključena u sprečavanje ulaska DF-a u Vladu i onemogućavanja da ja preuzmem koordinaciju neophodnih reformi u ovom sektoru - kazao je lider PzP-a.

Istakao je da je mafija, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spreči neophodne reforme.

- Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19. marta glasaju za Andriju Mandića jer samo Front oslobađa. Na prvim parlamentarnim izborima očekujemo masovnu podršku građana jer samo DF ima dovoljno hrabre i odlučne patriote da očiste bezbednosne službe i pravosuđe od plaćenika i vojnika mafije i povedu sveopštu borbu protiv korupcije, šverca i kriminala - poručio je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a