PALA PRESUDA ZA SINA BRANA MIĆUNOVIĆA: Kućni pritvor za njega i Kostića

V.K.

03. 02. 2023. u 12:51

Sin nikšićkog biznismena Brana Mićunovića Đorđe (31) i njegov brat od ujaka Lazar Kostić (26) osuđeni su na dva meseca kućnog pritvora zbog fizičkog sukoba sa trojicom policajaca.

ПАЛА ПРЕСУДА ЗА СИНА БРАНА МИЋУНОВИЋА: Кућни притвор за њега и Костића

Foto: Printskrin/Instagram

Tako je odlučio sudija Osnovnog suda u Nikšiću Sava Mušikić. On je, kako je saopštio, uzeo u obzir olakšavajuće okolnosti - da je reč o mladim ljudima koji nisu osuđivani, koji su priznali krivicu i izvinili se policajcima.

Mićunović i Kostić su se 26. novembra prošle godine u jednom svadbenom salonu u Nikšiću sukobili sa trojicom policajaca. Na glavnom pretresu u sudnici Osnovnog suda u  Nikšiću oni su priznali krivicu, izvinili se policajcima Miloradu Nediću, Pavlu Ognjenoviću i Dušku Miškoviću i kazali da su toga dana bili u alkoholisanom stanju tako da nisu bili svesni svojih postupaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (1)

SRBIJA JE PRVAK SVETA U BASKETU! Kakav pozdrav Amerikancima iz zemlje košarke - za istoriju!  (VIDEO)