MASKIRANI LOPOV UKRAO 8.000 EVRA: Pljačka u Igalu, udarao prodavačicu pištoljem, nesrećna žena zadobila teške povrede

V.V.

28. 01. 2023. u 21:26

MUŠKARAC sa fantomkom napao je prodavačicu Lj.M. na kiosku u Igalu, naneo joj teže povrede i ukrao joj osam hiljada evra.

МАСКИРАНИ ЛОПОВ УКРАО 8.000 ЕВРА: Пљачка у Игалу, ударао продавачицу пиштољем, несрећна жена  задобила тешке повреде

Foto B.D.

Prema priči Lj.M.  muškarac sa fantomkom je kroz prozor kioska u nju uperio pištolj i tražio novac. Ona je za objasnila da su vrata kioska bila  zaključana, roletna spuštena na pola, ali napadač je uspeo da se grnjim delom tela uvuče kroz prozor.

-Pazar je bio u kasi, a on je pokušao da otme torbu koju sam držala. Otvorila sam vrata i pokušala da pobegnem. Verovatno je pretpostavio da sam pazar stavila u torbu i krenuo je za mnom. Napao me, izudarao pištoljem i oteo torbu. Vrištala sam, pa su izašle žene iz obližnje prodavnice i pozvale policiju – priča  Lj.M.

Ona je potom prevezena u Bolnicu Meljine, gde su joj sanirali rane, a zatim je upućena u bolnicu u Risnu zbog preloma ruke. Na glavi ima sedam šavova.

U torbi je kako kaže imala osam hiljada evra, koje je nameravala da narednog dana položi u banku, a pazar, koji je ostao u kasi nije otuđen.

Iz Centra bezbednosti Herceg Novi potvrdili su da se napad dogodio 25. januara u večernjim satima. Tom prilikom, kako navode, nepoznati muškarac je upotrebom fizičke snage i predmeta nalik pištolju od prodavačice oteo torbu u kojoj su se nalazile lične stvari i novac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TESLINE REČI KOJE PLAŠE: Kako će izgledati svet u 2100. godini - ograničenje potomstva, sterilizacija, higijena i zagađenost