LJUDI VRIŠTALI U PANICI: Detalji pljačke pošte u Sutomoru - Razbojnik uperio pištolj u službenika i ukrao oko 1.600 evra

B. DABIĆ

23. 01. 2023. u 18:41

POSLOVNICA Pošte u Sutomoru danas oko 14 časova bila je poprište oružane pljačke u kojoj, srećom, nema stradalih, ali su službenici i pet klijenata preživeli šok.

ЉУДИ ВРИШТАЛИ У ПАНИЦИ: Детаљи пљачке поште у Сутомору - Разбојник уперио пиштољ у службеника и украо око 1.600 евра

Foto Arhiva

Uobičajan radni rad pretvorio se u košmar.

- Maskirani, naoružani muškarac uleteo je u malu poslovnicu, u kojoj je red čekalo pet klijenata. Bez oklevanja je uperio pištolj u službenika i tražio da mu da sav novac. Nastala je vriska, panika. Novac je odneo, a srećom nikoga nije povredio.  Strašan šok smo preživeli. Užasno je kad vidite uperen pištolj u čoveka - ispričao je jedan od očevidaca razbojništva.

Šta se dešavalo danas u poslovnicu Pošte u Sutomoru snimile su kamere. Takođe, kamere sa obližnjih objekata su snimile i da je izvršioca razbojništva čekao saučesnik u vozilu koje je bilo parkirano na ulici ispred Pošte.

-Maskirani muškarac je oko 14 časova ušao u poslovnicu Pošte u Sutomoru. U vozilu ispred pošte ga je čekao saučesnik. Nakon pljačke automobilom  su se  uputili  u pravcu Budve - kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilašta tužilac Radovan Đurišić.

Policija je u potrazi za razbojnicima. Blokirana je Jadranka magistrala na koju su se izvezli automobilom i pobegli iz Sutomora, kao i pristupni putevi.

Novostima je potvrđeno da je razbojnik otuđio oko 1.600 evra iz sutomorske pošte.

BONUS VIDEO - PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE: Teško ranjenog Miljana dovoze u bolnicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije