KNEŽEVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI ZA LAŽNU DRŽAVU: Mi ćemo da povučemo odluku o priznanju (tzv.) Kosova

V.K.

16. 01. 2023. u 18:12

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević poručio je da će, ukoliko ovaj savez bude imao većinu u vladi u kojoj neće biti Dritan Abazović, ukinuti crnogorsko priznanje kosovske nezavisnosti.

КНЕЖЕВИЋ САОПШТИО ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Ми ћемо да повучемо одлуку о признању (тзв.) Косова

Foto: DF

 -Ja sam svestan da u vladi sa Dritanom Abazovićem ne mogu da povučem odluku o priznanju (tzv.) Kosova, ali sad da znate ako budemo imali mi većinu u toj vladi bez Dritana Abazovića i onih ostalih koji nas budu uslovljavali mi ćemo da povučemo odluku o priznanju (tzv.) Kosova, pa što bi vi rekli crknite, puknite, neka nam se svi na vrh glave popnu - rekao je Knežević u emisiji Slobodna zona sa Draženom Živkovićem na Prvoj TV
 
On je otkrio da je tokom pregovora o formiranju nove Vlade Crne Gore bilo dogovoreno da se stavi moratorijum na sve ono što opterećuje ovaj proces.
 
Međutim, istakao je, i pored toga nova vlada nije formirana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)