NA CETINJU UHAPŠENE DVE OSOBE, TRAGA SE ZA JOŠ TRI: Pokušali da ubiju, počinili još tri krivična dela

Марија Стевановић
Marija Stevanović

20. 12. 2022. u 13:51

POLICIJA je u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici identifikovala i uhapsila I. L. (53) i N. L. (31), iz Cetinja, zbog sumnje da su počinili krivična dela ubistvo u pokušaju, protivpravno lišenje slobode, nanošenje teških telesnih povreda i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

НА ЦЕТИЊУ УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ, ТРАГА СЕ ЗА ЈОШ ТРИ: Покушали да убију, починили још три кривична дела

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

- Službenici Uprave policije su, preduzimajući mere i radnje na rasvetljavaju događaja od 17. decembra u kojem je D. V. zadobio povrede od posledica ranjavanja vatrenim oružjem i fizičkog napada, identifikovali i lišili slobode dve osumnjičene osobe, dok se na identifikaciji još tri osobe intenzivno radi, ssopštila je Uprava policije Crne Gore.

Kako kažu, službenici cetinjske policije su 17. decembra u mestu Bjeloši kontrolisali vozilo kojim je upravljao D. V., i tada su uočili da je ovo lice povređeno.

D. V. je transportovan na ukazivanje lekarske pomoći gde su mu konstatovane povrede i prostrelna rana nastala od posledica ranjavanja vatrenim oružjem.

- Sumnja se da je pet osoba navedenog datuma učestvovalo u izvršenju krivičnih dela na štetu D. V. Intenzivno se radi na identifikaciji još tri osobe koje su učestvovale u ovom događaju, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati