GESTAPOVSKE METODE IŽIVLJAVANJA: DNP Budva o napadu na Milana Kneževića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 12. 2022. u 15:18

PRIVATNI, parapolicijski "patriotski" odredi počeli su poput crnih SS trojki sa kraja devedesetih godina da ponovo krstare ulicama i da nad slobodoumnim građanima Crne Gore,  poslenicima javne reči, praktikuju otvorene gestapovske metode iživljavanja.  

ГЕСТАПОВСКЕ МЕТОДЕ ИЖИВЉАВАЊА: ДНП Будва о нападу на Милана Кнежевића

Foto DNP Budva

Ovo je saopštio Radko Garčević iz DNP Budva, dela vladajuće DF, koji je na lokalnim izborima osvojio apsolutnu vlast u ovoj opštini.

- U ovom konkretnom slučaju žrtve su narodni predstavnici. Šire gledano, žrtve i zatočenici postaju svi građani Crne Gore. Podsećamo, država je ta koja jedina može da ima monopol nad sredstvima sile. Budući da državni organi statiraju u sceni brutalnog nasilništva, pozivamo profesionalace u nadležnim organima da odbrane čast svoje profesije, ali i samu državu, i povedu hitnu istragu  procesuiraju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike napada na Milana Kneževića - kaže Garčević.

On smatra da u protivnom, saučestvuju u ispunjavanju "patriotskih" pretenzija  – koje imaju jasan cilj da institucije okače o klin, a sebe proglase "državom“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)