PROTIV SU SAMO OSTRAŠĆENI EKSTREMISTI I PLAĆENICI MAFIJE: Medojević o inicijativi "Otvoreni Balkan"

V. N.

01. 12. 2022. u 20:49

PREDSEDNIK Pokreta za promene, članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, poručio je danas da je inicijativa "Otvoreni Balkan" odgovor regiona na odluku EU da zaustavi proširenje i da samo, kako navodi, ostrašćeni ekstremisti i plaćenici mafije mogu biti protiv regionalne saradnje i stabilizacije prilika na Zapadnom Balkanu. Medojević kaže da je EU još 2014. blokirala proces proširenja:

ПРОТИВ СУ САМО ОСТРАШЋЕНИ ЕКСТРЕМИСТИ И ПЛАЋЕНИЦИ МАФИЈЕ: Медојевић о иницијативи Отворени Балкан

Foto: Printskrin Youtube/Novo jutro

- Sukobi oko odnosa administracije EU i država članica doveli su do blokade i od tada postaje jasno da ova politička tvorevina ide ka svom nestajanju. Godine su samo potvrdile da države članice ne žele da prenose svoju suverenost na birokratske nedemokratske institucije EU. Kriza sa koronom drastično je smanjila poverenje građana EU u strukture u Briselu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)