ĐOKOVIĆ ŠEF SKUPŠTINE DANILOGRAD: Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine

V.K.

30. 11. 2022. u 18:04

NOSILAC liste „Za budućnost Danilovgrada“ Velimir Đoković izabran je danas za predsednika Skupštine opštine Danilovgrad.

ЂОКОВИЋ ШЕФ СКУПШТИНЕ ДАНИЛОГРАД: Одржана конститутивна седница Скупштине општине

Foto V. K.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Danilovgrad održana je sa dve tačke dnevnog reda. Na glasanju, u okviru druge tačke dnevnog reda, Velimir Đoković izabran je za novog predsednika Skupštine opštine Danilovgrad. Na prvoj su verifikovani mandati odbornicima.

Za Đokovića je glasalo 22 odbornika dok ih je deset bilo uzdržano. Uzdržani su bili predstavnici koalicije Prava stvar (“Prava stvar – koalicija Stabilno naprijed za Danilovgrad” – Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Liberalna partija – Branko Bošković )

Odbornik Ratko Đurišić izeo je biografiju Velimira Đokovića i saopštio da je novi predsednik SO rođen 12.jula 1976. godine u Zaječaru. Od 1988. godine sa porodicom se vraća u Crnu goru, živi u Danilovgradu. Oženjen je, otac troje dece.

Zaposlen je u firmi Đoković DOO – Danilovgrad u kojoj je izvršni direktor. Od 2005. godine član je Nove srpske demokratije, do 2018. član Glavnog i Izvršnog odbora, a do 2014. godine predsednik Opštinskog odbora u Danilovgradu.

Odbornik u Skupštini opštine Danilovgrad u mandatu 2010. – 2014. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili