ŽESTOKA SVAĐA U SKUPŠTINI CRNE GORE: "Prestanite sa ličnim vrijeđanjem ili ćemo napusti sjednicu!" (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 14:39

Na današnjoj sendici Skupštine, na kojoj se raspravlja o izveštaju o radu Agencije za sprečavanje korupcije za 2021. godinu, došlo je do svađe poslanika DF-a Branka Radulovića i predstavnika ASK-a.

ЖЕСТОКА СВАЂА У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ: Престаните са личним вријеђањем или ћемо напусти сједницу! (ВИДЕО)

Foto prinskrin

Radulović je kazao da se 30 godina bori protiv mafije a ova „gospoda“  iz ASK-a brane mafiju, što je zasmetalo predstavnicima ASK-a.

„Nije istina to što govorite“, dobacio je predstavnik ASK-a Momčilo Radulović, poslaniku DF-a.

Poslanik DF-a je zatim nastavio: 

„Niste dostojni da budete na tim mjestima“, rekao je Branko Radulović.

„Prestanite sa ličnim vrijeđanjem ili ćemo napusti sjednicu. To možete kući, meni nećete. Vi ste još manje dostojni te funkcije i ove kuće“, kazao je Momčilo Radulović ASK-a.

Međutim, poslanik DF-a se nije obazirao na to.

„Smijenićemo vas sve veoma brzo. Zato što ste uzeli stan i to vi prvo“, rekao je Branko Radulović. 

„I vi ste uzeli stan“, dobacila je direktorica ASK Jelena Perović.

„Lažete, nikada nisam uzeo nijedan stan. Niko od moje porodice nije ni cent uzeo od ove države. Ova gospoda brane Mila Đukanovića i brane njegov nepotizam i njegove porodice. Uvodna riječ je krajnje degutantna i netačna. Vi kažete da ste postigli fenomenalan rezultat i da vas je Evropska komisija pohvalila. Sa kim se upoređujete? Sa onim Radonjićem? Vi govorite da je Crna Gora zarobljena država“, saopštio je poslanik. 

Nakon toga su predstavnici Agencije nastavili da dobacuju na šta je Radulović kazao da boli istina.

„Kaže se da je postignut napredak u odnosu na Radonjića. Ima jedno veliko međutim. Oni kažu da ste vi nedorasli, selektivni, nepravični! Čitajte, ako znate engleski jezik. Boli vas ovo!“, kazao je Radulović.

Predstavnici Agencije za sprječavanje korupcije su nakon ovoga kazali da Radulović laže i napustili Plenum.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)