TUKLI I ŠUTIRALI DEČAKA, PA GA TERALI DA LJUBI PATIKE: Krivične prijave maloletnicima iz Bara

B. DABIĆ

21. 11. 2022. u 21:22

POLICIJA u Baru je podnela krivične prijave protiv dvojice maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo mučenje na štetu jedne maloletne osobe.

ТУКЛИ И ШУТИРАЛИ ДЕЧАКА, ПА ГА ТЕРАЛИ ДА ЉУБИ ПАТИКЕ: Кривичне пријаве малолетницима из Бара

Foto: B.Dabić

- Krivična prijava je podneta protiv dva maloletnika koji su, kako se sumnja, 16. novembra oko 21.45 časova, u naselju Bjeliši u Baru, fizički napali oštećenog maloletnika, zadajući mu više udaraca šakama i nogama u predelu glave i tela, kojom prilikom je u jednom trenutku, jedan od osumnjičenih zahtevao od oštećenog da mu poljubi patike. Ovom prilikom oštećeni je zadobio lake telesne povrede u vidu hematoma - navodi se u saopštenju Uprave policije.

U prisustvu majke, dečak je policijskom inspektoru kazao da se plaši za svoju bezbednost, plaši se da ide u školu jer „ne zna šta mogu da mu urade“.

Dvojica od šestorice osumnjičenih maloletnika za krivična dela, u još jednom vršnjačkom nasilju su učestvovali i januara 2021. godine, nad 13-godišnjim dečakom. Brutalno ponašanje grupe maloletnika koji tuku dete jedan od njih je snimao i objavio. Viralni snimak vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u centru Bara  zgrozio je region.

Maloletniku koji je učestvovao u vršnjačkom nasilju krajem januara 2021. godine tužilac za maloletnike Osnovnog državnog tužilaštva Bar  je izrekao opomenu za neovlašćeno snimanje i objavljivanje, potvrđeno je  u ODT Bar.

- S obzirom na to da je Zakonom o postupanju prema maloletnicima u krivičnom postupku, isključena mogućnost kažnjavanja i procesuiranja lica koja u vreme izvršenje dela nisu navršila 14 godina, Osnovno državno tužilaštvo u Baru je o predmetnom događaju obavestilo Centar za socijalni rad u Baru, koje preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti - naveli su iz  Osnovnog državnog tužilaštva u Baru.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)