PRESUDA ZA NASILJE U LJUBAVNOM TROUGLU: U Osnovnom sudu u Beranama na po dve godine osuđeni B. H. i G. E.

Марија Стевановић
Marija Stevanović

21. 11. 2022. u 16:16

ZBOG počinjenog krivičnog dela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici izvršenog u saizvršilaštvu u Osnovnom sudu u Beranama na po dve godine zatvora osuđeni su  B. H., sa Kosmeta i G. E., državljanka Republike Albanije.

ПРЕСУДА ЗА НАСИЉЕ У ЉУБАВНОМ ТРОУГЛУ: У Основном суду у Беранама на по две године осуђени Б. Х. и Г. Е.

Foto: M. S.

 

Nakon izricanja presude zbog posebnih okolnosti koje ukazuju na opasnost od ponavljanja dela, produžen im je pritvor, a žalba ne zadržava izvršenje rešenja o produženju pritvora.

Njih dvoje su uhapšeni krajem septembra ove godine jer su, kako se navodi u zahtevu za sprovođenje istrage, u periodu od 21. do 24. septembra u porodičnoj kući u naselju Talum u Beranama, primenom grubog nasilja narušili telesni i duševni integritet oštećene A. J. (vanbračne supruge okrivljenog H. B.), odnosno lica koja sa njim žive u istom domaćinstvu kod G. E.

Naime, sada osuđeni H. B. je u prisustvu njihovo dvoje maloletne dece udarao pesnicama u glavu, tukao kablovima i drvima za ogrev, stavljajući joj vrelu peglu na dlan ruke, dok je G. E. torturu nad A. J. sprovodila tako što ju je drvima za ogrev tukla u predelu glave i po telu. Potom ju je primenom sile makazama nasilno ošišala.

Nesrećna žena zadobila je hematome po telu i posekotine po šakama. Od torture se spasla bekstvom iz kuće u kojoj su svi spavali, uključujući i novopečene supružnike. Sklonila se u jednu napuštenu kuću, a nakon poziva koju je potom nepoznata osoba uputila policiji, patrola je odmah stigla do nje i prevezla je u bolnicu.

Zbog težine povreda A. J. je zadržana na lečenju u Opštoj bolnici u Beranama.

 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest