NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Incident u Baru, osnovac polomio dečaku nos

B. DABIĆ

20. 11. 2022. u 11:08

U BARU vršnjačko nasilje ne jenjava. U OŠ „Srbija“ u Starom Baru osnovac je pesnicom slomio nos učeniku dok su bili u školi.

НОВИ СЛУЧАЈ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА: Инцидент у Бару, основац поломио дечаку нос

Foto: OŠ Srbija

Ovo je danas potvrđeno Novostima iz policije. O  incidentu je obavešteno Osnovno državno tužilaštvo (ODT) Bar.

Povređeni učenik ima 14 godina i posle incidenta nastavnica ga je krvavog, otečenog nosa, dovela u Opštu bolnicu Bar.

- Dete je zadobilo prelom nosa bez dislokacije, laku telesnu povredu, potvrdili su iz ODT Bar dodajući da je u ovakvim situacijama obavezna medijacija.

Podsetimo, poslednji slučaj vršnjačkog nasilja dogodilo se polovinom novembra, kada je grupa maloletnih mladića napala sedamnaestogodišnjeg adolescenta, učenika srednje škole u Baru. Oni su mu zadali povrede u predelu glave i abdomena, šamarali ga, udarali pesnicama u glavu i šutirali u trbuh, nakon čega je jedan iz grupe tražio od žrtve nasilja da mu ljubi patike. Vršnjačko nasilje je prijavljeno policiji.

-U postupku je utvrđivanje svih činjenica, a nakon izveštaja veštaka medicinske struke, nadležni tužilac će kvalifikovati delo - rekli su iz policije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)