ZBOG DIMA U BOLNICI ZAVRŠILA JEDNA OSOBA: Planuo požar na zgradi,preko puta Centra bezbednosti Bijelo Polje

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 11. 2022. u 13:41

PRIPADNICI Službe zaštite i spašavanja u Bijelom Polju, ugasili su jutros požar na staroj zgradi, preko puta Centra bezbednosti Bijelo Polje.

ЗБОГ ДИМА У БОЛНИЦИ ЗАВРШИЛА ЈЕДНА ОСОБА: Плануо пожар на згради,преко пута Центра безбедности Бијело Поље

Foto Milena Anđela

Na svu sreću, nije bilo nastradalih niti povređenih, saopštio je komandir Službe, Milonja Rakonjac.

Prema njegovim rečima policija je malo pre tri sata obavestila vatrogasce, da se vidi dim iz zgrade.

-Čim smo stigli videli smo da gori patos na spratu, u gornjem delu zgrade. Koncentracija dima bila je velika. Jedna osoba je, zbog velikog dima, bila zarobljena u stanu, ali smo uspeli da ga evakuišemo i transportujemo do Službe hitne medicinske pomoći. Osim hodnika, gorele su i dve sobe-ostave. Požar je gasilo pet vatrogasaca sa dva vozila, a lokalizovan je oko 5:30 časova. Zgrada je starije gradnje, nema ploču i veoma je podložna požarima. Mi smo i ranijih godina imali intervencija u tom objektu. Štete je velika -  kazao je Rakonjac.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)