"NASTAVLJATE SA OBMANAMA, VI STE BUDUĆI DPS": Oštar odgovor SNP Crne Gore bivšim ministrima Spajiću i Milatoviću

Марија Стевановић
Marija Stevanović

06. 11. 2022. u 19:15

UMESTO da polažu račune građanima zbog urušavanja zdravstvenog sistema, falsifikovanja budžeta ili sumnjivih poslova sa obveznicama dvojac spajić-milatović nastavlja da obmanjuje crnogorske građane, tvrde iz SNP Crne Gore.

НАСТАВЉАТЕ СА ОБМАНАМА, ВИ СТЕ БУДУЋИ ДПС: Оштар одговор СНП Црне Горе бившим министрима Спајићу и Милатовићу

Spajić u Skupštini, Foto skupstina-me

- Nakon što je bivši ministar Spajić obećao građanima milijardu evra iz Japana, tri milijarde od kripto valuta, a svojim zemljacima i pola milijarde koje će da se investiraju u Pljevlja, a što je samo nekoliko od niza šarenih laži, sad optužuju Vladu i ministra Damjanovića za nešto za šta oni nisu bili sposobni da obezbede zakonski osnov, dok su se godinu ipo dana igrali sa novcem crnogorskih građana. Ljuti i besni zbog najave ministra finansija da sledi povećanje zarada u javnom sektoru, zbog ispunjavanja svih, na zakonima zasnovanih obaveza, zbog rasta penzija koje im takođe smeta, a koje nema veze sa programom Evropa sad, danima pokušavaju da spinuju javnost i ubede da je neko kriv za ono što su isti oni lažno obećali, kažu iz SNP i podsećaju da su se pre neki dan ljutili i zbog usvajanja izmena Zakona o predsedniku braneći tog istog predsednika i napadajući parlamentarnu većinu jer su im poremećeni planovi da na lažima pokušaju da politički profitiraju.

- Stoga ne čude ni izlivi ljubavi kolumniste Nikolaidisa koji o vama piše u hvalospevima. Nas ne iznenađuje ćutanje DPS-a kojima ste uzeli većinu glasova na izborima u Podgorici jer ste upravo vi taj budući reformisani DPS o kome se toliko priča, isto tako, vaše rukovodstvo i organe stranke, dominantno čine ljudi koji su nekada pripadali DPS-u. Dovoljno govori činjenica da se sa izborima žuri samo Evropi sad i naprasno DPS-u, jer se zanosite da zajedno možete imati većinu za formiranje vlasti na državnom nivou, kažu iz SNP.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna