ODBIJENO JEMSTVO OD ČAK 1.2 MILIONA EVRA ZA LAZOVIĆA: Otac uhapšenog agenta ANB ponudio stambenu zgradu i zemljište za ukidanje pritvora

Tanjug

31. 10. 2022. u 16:55

VIŠI sud u Podgorici odbio je kao neosnovan predlog odbrane da se uz garanciju od čak 1,239.000 evra ukine pritvor uhapšenom službeniku Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petru Lazoviću, rekla je portparolka tog suda Marija Raković.

ОДБИЈЕНО ЈЕМСТВО ОД ЧАК 1.2 МИЛИОНА ЕВРА ЗА ЛАЗОВИЋА: Отац ухапшеног агента АНБ понудио стамбену зграду и земљиште за укидање притвора

Foto: Skrinšot

Navodi se da je otac uhapšenog Zoran Lazović za oslobađanje sina uz garanciju založio porodičnu stambenu zgradu sa pomoćnim objektom i urbanizovano zemljište čija je tržišina vrednost po izveštaju o proceni od 16. septembra - 426.000 evra.

- I rođeni brat okrivljenog, Marko Lazović daje jemtvo - nepokretnost...čija tržišna vrednost je po izveštaju o proceni od 15. septembra 245.000 evra... Stric okrivljenog Dejan Lazović daje jemstvo - porodični stambeni objekat... čija tržišna vrednost je po izveštaju o proceni od 14. septembra 468.289 evra... - navodi se, između ostalog, u predlogu za jemstvo.

Ukupna vrednost procenje imovine je 1,139.289,00 evra, a otac Zoran Lazović je uz to priložio i garanciju u novčanom iznosu od 100.000 evra.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)