ZADOVOLJNI PODRŠKOM GRAĐANA: U Bošnjačkoj stranci zadovoljni rezultatima izbora u Crnoj Gori

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 10. 2022. u 19:13

- NAKON sabranih preliminarnih rezultata i analize izbora u Rožajama, Plavu, Bijelom Polju i Baru, možemo slobodno reći da smo veoma zadovoljni ukupnim rezultatima i reakcijom građana na naše političko delovanje u periodu između lokalnih izbora i nakon političkih promena u Crnoj Gori 2020. godine.

ЗАДОВОЉНИ ПОДРШКОМ ГРАЂАНА: У Бошњачкој странци задовољни резултатима избора у Црној Гори

Foto: Bošnjačka stranka

Ovo je poruka portparola Bošnjačke stranke Adela Omeragića.

- I pored činjenice da smo na državnom nivou bili van vlasti u periodu od 16 meseci i da smo u međuvremenu ostali bez našeg prvog predsednika i jednog od osnivača stranke, preminulog Rafeta Husovića, u svim opštinama u kojima smo na izbore izašli samostalno zabeležili smo značajan rast podrške birača u odnosu na prethodne lokalne izbore i popravili političku poziciju stranke u svim opštinama. To nam govori da su Bošnjaci u Crnoj Gori ne samo nastavili da veruju politici Bošnjačke stranke i njenom novom lideru Ervinu Ibrahimoviću, već je ta podrška nastavila da stabilno raste, bez obzira na pojavu novih stranaka i pokreta koji plediraju i na biračko telo Bošnjačke stranke.

- Podrška građana iskazana na poslednjim lokalnim izborima svojevrsno jr priznanje Bošnjačkoj stranci - kaže Omeragić.

BONUS VIDEO - VESELI SE SRPSKI RODE! Podgorica slavi debakl DPS uz vatromet i baklje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)