ZAPALIO SE U POKRETU: Autobus izgoreo na putu Budva-Cetinje, srećom nema povređenih putnika (FOTO)

B. Dabić

25. 09. 2022. u 11:13

NA UZBRDICI kod Brajića, na magistralnom putu Budva-Cetinje, zapalio se autobus u pokretu, ali srećom nema povređenih putnika.

ЗАПАЛИО СЕ У ПОКРЕТУ: Аутобус изгорео на путу Будва-Цетиње, срећом нема повређених путника (ФОТО)

Foto: Služba zaštite Budba

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Budva u rekordnom roku su stigli na Brajiće. 

- Zatekli smo zadnji deo autobusa u razbuktaloj fazi, a na Brajiće smo izašli sa tri vozila - kazao je rukovodilac Službe zaštite i spašavanja Budva Dragan Božović.  

Foto: Služba zaštite Budba

 

Za vreme gašenja zapaljenog autobusa saobraćaj na toj dionici bio je u prekidu. Uzrok požara na autobusu  registarskih oznaka PG FL 720 verovatno je kvar na motoru.

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora