"ĐUKANOVIĆ JE POKUŠAO DRŽAVNI UDAR": Milan Knežević pozvao glavnog specijalnog tužioca da ispita predsednika

V. K.

21. 09. 2022. u 10:45

MILAN Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a, pozvao je glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da ispita predsednika Mila Đukanovića u vezi sa elementima krivične odgovornosti zbog zloupotrebe službenog položaja i državnog udara.

ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ПОКУШАО ДРЖАВНИ УДАР: Милан Кнежевић позвао главног специјалног тужиоца да испита председника

Foto V. K.

- Milo Đukanović je pokušao državni udar, sa namerom da ignoriše činjenicu, ali i da prekrši Ustav i zakon, da su mu predstavnici političkih stranaka od 30. avgusta, stare parlamentarne većine, poslali jasnu poruku da imaju 41 poslanika i da traže mandat za Miodraga Lekića - kazao je Knežević.


On je potom istakao da je Đukanović "remetilački faktor" u Crnoj Gori.

-Đukanović je još jednom pokazao da je remetilački faktor i da Crnu Goru gura u neizvesnost i krizu i političke tenzije. Nije postojala nikava obaveza da mu se dostavljaju bilo kakvi potpisi, jer je on bez ikakvih potpisa dobijao ranije mandate od Filipa Vujanovića, kao što je mandate od njega dobijao Duško Marković i Igor Lukšić, kao što je u konačnom mandat dobio Dritan Abazović. Uvođenje kategorije utiska od strane Đukanovića najbolje govori o kakvoj diktatorskoj svesti se radi i potrebi da većinu od 41 prikaže kao manjinu u odnosu na 40 - zaključio je Knežević.

BONUS VIDEO: NEMA DOGOVORA O VLADI U CRNOJ GORI: DF bio spreman da odustane od mesta premijera
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati