SASTANAK U SKUPŠTINI CRNE GORE: Stigli Abazović i Bečić (FOTO/VIDEO)

V. K.

14. 09. 2022. u 12:23

U 12 ČASOVA počeo je sastanak u Skupštini Crne Gore na kojem će se, nakon dugo vremena, naći svi lideri partija pobednica od 30. avgusta.

САСТАНАК У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ: Стигли Абазовић и Бечић (ФОТО/ВИДЕО)

V. K.

Lider Demokrata Aleksa Bečić odazvao se pozivu predsednika Nove srpske demokratije Andrije Mandić za sastanak na kojem bi trebalo da se reši politička kriza, imenuje mandatar i novo rukovodstvo parlamenta.

V. K.

- Prihvatićemo bilo koju stranačku ili nestranačku kandidatkinju ili kandidata koji ne dolazi iz stranaka ili iz reda pojedinaca koje su imale saradnju sa DPS-om u smislu izbora nove Vlade Crne Gore, a koji su prihvatljivi liderima, učesnicima današnjeg sastanka - saopštio je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

V. K.

Na sastanak je stigao i bivši premijer Dritan Abazović. 

V. K.

Sastanku prisustvuju lideri i funkcioneri partija "stare većine": Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Branko Radulović (PzP), Aleksa Bečić (Demokrate), Dragan Krapović (Demokrate), Danilo Šaranović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Dritan Abazović (GP URA), Miloš Konatar (GP URA), Zoran Mikić (GP URA), Miodrag Lekić (Demos), Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija) i Srđan Pavićević (CIVIS).

V. K.

Na do sada održanim sastancima nisu prisustvovali lideri URE i Demokrata, Dritan Abazović i Aleksa Bečić, najverovatnije zbog oštrog sukoba ova dva lidera. Na sastancima su prisustvovali drugi predstavnici tih partija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)