BRUKA U CRNOJ GORI: Pobednicima iz Srbije pevali Tompsonovu pesmu (VIDEO)

M.S.

13. 09. 2022. u 17:56 >> 21:34

EKIPE iz Srbije, pobednici ovogodišnjeg Kupa u ribolovu u Bijelom Polju, OSR "Lim" iz Prijepolja,"Rzav" iz Arilja i "Morava 1923" iz Čačka, pored niza crnogorskih i srpskih pesama "pozdravljene" su i pesmom "Sude mi" hrvatskog muzičara i proustaškog političara Miroslava Škora.

БРУКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Победницима из Србије певали Томпсонову песму (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Revoltirani gosti iz Srbije, nakon toga, krenuli su da napuste zabavu, ali su ipak na insistiranje domaćina ostali do kraja svečanosti, čijem početku je prisustvovao i predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima.

 -Postoji i video snimak ove neprijatne situacije, koja je usledila usred sjajnog druženja. Gosti iz Srbije su naručivali crnogorske pesme, domaćini srpske, a onda je neko naručio pesmu "Sude mi" koju Škoro peva sa poznatim pevačem ustaških pesama Tomsonom - kaže očevidac celog događaja.

Predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović kaže da je na na svečanosti bio samo 30 minuta i da nije registrovao koje su pesme izvođene.

BONUS VIDEO:

NEMA DOGOVORA O VLADI U CRNOJ GORI: DF bio spreman da odustane od mesta premijera


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)