OGLASIO SE DRITAN: Ovo što se dešava u Crnoj Gori je proces gde nestaje ili Đukanović, ili Abazović

Novosti online

19. 08. 2022. u 23:50

PREMIJER Dritan Abazović reagovao je nakon govora Andrija Mandića (DF) da on nije čovek koji ne prihvata svoje greške.

ОГЛАСИО СЕ ДРИТАН: Ово што се дешава у Црној Гори је процес где нестаје или Ђукановић, или Абазовић

Foto: Printskrin/Jutjub/Skupština Crne Gore

- Ideja da budemo oštri prema problemima a blagi prema ljudima. Istina, nekad nije tako, ali pokušavamo. Meni je cilj da idemo ka nekom pomirenju i moramo prevazilaziti neke političke razlike. Ja kažem da imamo mnoge razlike sa DF-om ali to ne znači da kada je u pitanju nacionalni interes ne treba zajednički da učestvujemo - kazao je Abazović.

URU, kako navodi, može da vodi dosta ljudi, ali Abazović kaže da ovo što se trenutno dešava u Crnoj Gori je situacija gde nestaje ili Milo Đukanović, ili Dritan Abazović.

- Jesam pominjao firme, ljude iz tužilaštva, policije, imenom i prezimenom, ali kažem da je ovo politički obračun i konflikt gde neko mora izvući deblji kraj. Verovatno, s obzirom da sam vrlo politički slabiji, medijski, finansijski jer on ima podzemlje… pobednik se zna. Ali ako sam makar malo doprineo i uneo sveću u tamu, nadam se da će neko konačno sve osvetliti. Čestitaću tome što je proces doveo do kraja - kazao je Abazović.

Kada pričaju o prevarama, znaju koga su prevarili, kaže Abazović, i dodaje da Crna Gora bez toga neće biti pomirena.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki