ŽIVOT BORILOVIĆA PRE MASAKRA NA CETINJU: Ovako su Vuk i njegova žena izgledali na venčanju (FOTO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 12:15

VUK Borilović je u krvavom masakru na Cetinju iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, pre nego što je i sam ubijen.

ЖИВОТ БОРИЛОВИЋА ПРЕ МАСАКРА НА ЦЕТИЊУ: Овако су Вук и његова жена изгледали на венчању (ФОТО)

Foto: Printskrin Facebook

Sudeći po društvenim mrežama on je pre krvavog pira živeo mirnim životom, sudeći bar prema fotografijama na društvenim mrežama.

Njegova supruga L. Borilović, koju je on sa njihovo troje dece poslao u Herceg Novi, objavljivala je fotografije njih i njihovove dece na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Printskrin Facebook

Objavila je i njihove fotografije sa venčanja, na kojima je ona nasmejana.

Foto: Printskrin Facebook

Podsetimo, Borilović je likvidiran nakon što je počinio krvavi pir, ali još uvek nije do kraja razjašnjeno da li je stradao od hica policajaca koji su na njega otvorili vatru, ili ga je likvidirao sugrađanin Neno Kaluđerović.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

ZANEMELO CETINjE: Život u crnogorskoj prestonici utihnuo dan nakon velike tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)