OVO JE UBIJENA PORODICA MARTINOVIĆ: Otac Miloš ostao bez supruge i dva sina (FOTO/VIDEO)

V. K.

13. 08. 2022. u 10:45

U STRAVIČNOM zločinu koji se juče dogodio na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i dvoje dece.

ОВО ЈЕ УБИЈЕНА ПОРОДИЦА МАРТИНОВИЋ: Отац Милош остао без супруге и два сина (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Borilović je u svom krvavom pohodu prvo usmrtio tri člana porodice Martinović, inače njegovih podstanara.

Nastradali se Nataša Pejović Martinović, majka dva takođe ubijena dečaka, Mašana (11) i Marka (8).

Kada je ubio dečake Vuk je pucao i u njihovu majku, a onda je pozvao glavu porodice Miloša i kazao mu: "Pobio sam i tvoju i moju familiju". 

Jutro nakon velike tragedije koja je pogodila Crnu Goru puno je tuge.

Ljudi utučeni i u neverici prolaze gradom. I ptice su zanemele. Život u crnogorsoj prestonici kao da je zamro. U lokalima i drugim ugostiteljakim objektima tiho i bez muzike. Svima je na umu jučerašnji događaj koji je u crno zavio brojne familije u ovom kraju.

 

Umrlice nastradalih počele su da osvajaju  cetinjske drvorede...

 

Podsećamo, Vuk Borilović najpre je ubio svoju podstanarku i njenu decu, a potom je pozvao njenog supruga i saopštio mu da mu je pobio porodicu. Nakon toga, Borilović je krenuo da puca svojim lovačkim karabinom u prolaznike i sugrađane.

Državna tužiteljka Crne Gore, Andrijana Nastić, je izjavila da je ubicu života lišio jedan njegov sugrađanin, a ne policija.


ZANEMELO CETINjE: Život u crnogorskoj prestonici utihnuo dan nakon velike tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki