ABAZOVIĆ - "STOJIM NA RASPOLAGANJU SDT-U": Steže se obruč oko kriminalnih struktura bliskih DPS-u

V.K.

10. 08. 2022. u 20:10

CRNOGORSKI premijer Dritan Abazović pozivao je Specijalno državno tužilaštvo da ispita sve, kako je ocenio, nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa njegovim imenom, objavljene od strane portala u ulozi "Udar 2", zaduženog kako kaže, da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv njega, "nalik onoj u avgustu 2020. godine".

АБАЗОВИЋ - СТОЈИМ НА РАСПОЛАГАЊУ СДТ-У: Стеже се обруч око криминалних структура блиских ДПС-у

Dritan Abazović, Foto Tanjug

Portal blizak Demokratskoj partiji socijalista objavio je sinoć tekst u kome se navodi da pripadnici jednog od najozloglašenijih balkanskih klanova dogovaraju nabavku i poklanjanje kriptovanih telefona za Abazovića.

- Verujem da je svima jasno iz koje kuhinje ovo dolazi i da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj da izazovu destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju finansijsku moć, ali još važnije za njih - izbegli pravdu. Za sva pojašnjenja stojim na raspolaganju državnim organima. Istovremeno, pozivam one koji su namerili “skidanje moje glave” da požure. Čak i da uspeju u svojoj zločinačkoj nameri, neće zaustaviti ruku pravde. Sve je uredno sačuvano i pohranjeno tamo gde treba. Radujemo se svemu što sledi - napisao je Abazović na Telegramu.

Foto URA

Šef poslaničkog kluba DPS Danijel Živković saopštio je da ta partija traži hitnu reakciju SDT, povodom kako je poručio objavljenih prepiski u kojima se navodi da je bivši koordinator službi bezbednosti, a sadašnji premijer Dritan Abazović koristio kriptovanu komunikaciju sa članovima OKG (organizovana kriminalna grupa) koja je prepoznata na međunarodnom nivou.

 

BONUS VIDEO:

Pogledajte: Trenutak nakon sto je potpisan Temeljni ugovor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)